تعداد بازدید :10190851

07/12/1391

سومین آزمون نیمه متمرکز دکتری 18 اسفند ماه برگزار می شود

کارت ورود به جلسه آزمون به همراه برگه راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه 14 اسفندماه تا پنج شنبه 17 اسفند بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبان باید ضمن مراجعه به سایت این سازمان و با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری یا شماره پرونده و کد رهگیری، نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه اقدام کنند. گفتنی است سومین دوره آزمون نیمه متمرکز دکتری روز جمعه 18 اسفندماه با شرکت 217 هزار و 827 داوطلب در سراسر کشور برگزار می‌شود. به گفته دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش، در صبح روز جمعه به هر داوطلب یک پاسخنامه و دو دفترچه شامل دفترچه شماره یک(اختصاصی) و دفترچه شماره دو(استعداد تحصیلی) داده می‌شود که پاسخنامه و دفترچه آزمون هر داوطلب در بسته‌های نایلونی جداگانه بسته بندی شده است. همچنین در جلسه آزمون بعدازظهر روز جمعه نیز یک پاسخنامه و دفترچه زبان در کیسه‌های نایلونی جداگانه به داوطلبان داده می‌شود.

مشاور سازمان سنجش با اشاره به سایر مراحل آزمون دکتری اظهار کرده: پس از برگزاری آزمون، تصحیح اوراق و محاسبه نمرات خام، تراز شده و کل داوطلبان آغاز شده و نتایج آزمون کلیه شرکت کنندگان به صورت کارنامه تنظیم و بر اساس برنامه زمانی در دهه دوم فروردین ماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود. وی با بیان اینکه دفترچه راهنمای انتخاب رشته حداکثر تا 19 فروردین بر روی سایت منتشر می‌شود، افزوده: مجازین به انتخاب رشته علاوه بر مشاهده کارنامه، باید ضمن مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته حداکثر 50 کد رشته محل را از بین کد رشته‌های مجاز شده انتخاب و از روز سه شنبه 20 فروردین تا شنبه 24 فروردین با مراجعه به سایت و در محل تعیین شده درج کنند. پس از انتخاب رشته مجازین، گزینش علمی داوطلبان با توجه به ظرفیت در هر یک از کد رشته‌های تحصیلی و مؤسسات پذیرنده بر اساس نمره کل حاصل از 80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل تراز شده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد داوطلب انجام شده و فهرست اسامی داوطلبان تا چند برابر ظرفیت برای انجام مصاحبه تا نیمه دوم اردیبهشت ماه به دانشگاه‌ها ارسال می‌شود.

پذیرش نهایی از بین داوطلبان معرفی شده برای مصاحبه و بر اساس نمره کل حاصل از نتیجه آزمون کتبی و نتیجه نمره مصاحبه و به میزان هر یک 50 درصد و همچنین با توجه به اولویت کد رشته‌های انتخابی، ظرفیت و سهمیه داوطلب انجام شده و نتایج نهایی تا نیمه دوم شهریور ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود.