04/12/1391

اعلام شرایط و ضوابط شرکت در جشنواره هفت سین

به همت کانون ایرانشناسی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سومین جشنواره دانشگاهی هفت سین با محوریت آداب و رسوم استان ها برگزار می گردد.

این جشنواره از 13 تا 16 اسفندماه جاری برگزار می شود و شرکت کلیه دانشجویان اعم از دختران و پسران در آن آزاد است. تیم های شرکت کننده باید حداقل از 4 و حداکثر از 7 دانشجو(صرفاٌ دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا) تشکیل شده باشند و سفره هفت سین هر تیم باید معرف آداب و رسوم یک استان باشد. در این جشنواره به 7 تیم برگزیده جوائز نقدی به شرح ذیل اعطا خواهد شد:

تیم اول:550هزار تومان-تیم دوم:500هزار تومان-تیم سوم:450هزار تومان-تیم چهارم:400هزار تومان-تیم پنجم:350هزار تومان-تیم ششم 300هزار تومان-تیم هفتم:250هزار تومان

نحوه ثبت نام در جشنواره از این قرار است:1.دریافت فرم ثبت نام از سایت دانشگاه و تکمیل آن2. ارسال فرم ثبت نام به نشانی الکترونیکی javansina@gmail.com حداکثر تا پایان ساعت اداری روز 2شنبه 7 اسفندماه(ثبت نام فقط از طریق الکترونیکی امکان پذیر است)

محورهای اصلی داوری نیز ابتکار و خلاقیت، ایرانی بودن(با توجه به منطقه و اقوام مختلف)، ترکیب بندی در رنگ، عناصر، فرم و ... و سادگی و زیبایی سفره ها اعلام شده است. زمانبندی برنامه بدین شرح می باشد:

چیدمان:13 اسفند 91

بخش نمایشگاهی: 14 و 15 اسفند 91

اختتامیه: 16 اسفند 91

گفتنی است به هر تیم شرکت کننده در روز اول جشنواره مبلغ 150000 ریال کمک هزینه پرداخت خواهد شد.(ارائه کپی کارت دانشجویی سرگروه جهت دریافت کمک هزینه الزامی می باشد.) مکان برگزاری جشنواره هم متعاقبا اعلام خواهد شد.

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک نمائید

جهت مشاهده پوستر جشنواره کلیک کنید(با مرورگر فایر فاکس)