04/12/1391

مسابقات درون دانشگاهی ACM برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا مسابقات درون دانشگاهی ACM را در تاریخ 18 اسفندماه 1391برگزار می نماید.

در همین راستا این انجمن از تمامی دانشجویان علاقمند به برنامه نویسی دعوت نموده تا با تشکیل تیم های حداکثر سه نفره, تمایل خود را برای شرکت در این مسابقات حداکثر تا تاریخ 8 اسفندماه به خانه فرهنگ-دفتر مرکزی انجمن های علمی دانشجویی اعلام نمایند.

نحوه ثبت نام در این مسابقه شامل مراحل زیر می باشد:

•واریز مبلغ 200000ریال برای هر تیم به شماره حساب 2413060578 نزد بانک تجارت به نام درآمد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا

•تکمیل فرم ثبت نام

•تحویل فرم ثبت نام و فیش بانکی واریزی به همراه کپی کارت دانشجویی اعضای تیم به خانه فرهنگ-دفتر مرکزی انجمن های علمی دانشجویی

گفتنی است علاقمندان می توانند سؤالات خود را از طریق پست الکترونیکی bualiacm2013@gmail.com با مسؤولان مسابقات درمیان بگذارند.

جهت مشاهده آئین نامه مسابقه کلیک کنید

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک کنید