03/12/1391

کلاس آب درمانی ویژه بانوان دانشگاهی برگزار می شود

اداره کل تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد یک دوره کلاس هیدروتراپی(آب درمانی) ویژه کارکنان و اعضاء هیأت علمی خانم با ظرفیت محدود برگزار نماید.

مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری سه شنبه 8 اسفندماه جاری و زمان برگزاری کلاس روزهای پنج شنبه ساعت 11:45 در محل استخر دانشگاه اعلام شده است. هزینه ثبت نام در این دوره 600 هزار ریال تعیین شده و زمان شروع کلاس متعاقبا اعلام خواهد شد. علاقمندان جهت ثبت نام به واحد کارشناسی خواهران اداره کل تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند.

گفتنی است معالجه و مداوا با آب، از قرن ها پیش به عنوان یک شیوه پذیرفته شده علمی در پزشکی به کار گرفته می شود. آب وسیله ای بسیار مؤثر و قطعی در بهبود برخی بیماری ها یا تخفیف و حتی ریشه کن کردن دردهای عضلانی و مفاصل، مداوای نارسائی های جسمی، سرعت بخشیدن به کاهش طول دوران نقاهت ناشی از صدمات استخوانی، تقویت عضلات، به کارگیری عضلات غیرفعال، تسریع گردش خون در عروق و حتی تسکین بیماران روحی و روانی و... می باشد.