02/12/1391

انتصابات جدید

آقایان دکتر بهرام رضایی و مهندس داوود دمقی در پست های خود در دانشکده مهندسی کبودراهنگ ابقا شدند و دکتر محمد امیری در دانشکده علوم پایه، معاون شد.

به گزارش دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی گل در حکمی مهندس دمقی را برای دو سال دیگر به عنوان سرپرست دانشکده مهندسی کبودرآهنگ منصوب کرد. همچنین به پیشنهاد سرپرست دانشکده مهندسی کبودرآهنگ، دکتر بهرام رضایی با حکم رئیس دانشگاه برای دو سال دیگر به سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران این دانشکده منصوب شد.

دکتر محمد امیری نیز به پیشنهاد رئیس دانشکده علوم پایه و با حکم دکتر زلفی گل، برای دو سال به سمت معاون اداری ومالی این دانشکده منصوب گردید.

ضمن عرض تبریک به این عزیزان و آرزوی توفیق برای آنان، از تلاش ها و خدمات مهندس رضوانیان معاون سابق اداری و مالی دانشکده علوم پایه که اخیرا به افتخار بازنشستگی نائل شده است، تقدیر و تشکر نموده و برای وی نیز آرزوی توفیق روزافزون در همه عرصه های زندگی مسألت می کنیم.