02/12/1391

فراخوان دریافت عکس های پرسنلی جدید پرسنل دانشگاه

اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در صورت تمایل، فایل جدیدترین عکس های پرسنلی خود را تا 6 اسفندماه جهت چاپ در کتابچه عملکرد معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه ارسال نمایند.

این فراخوان با توجه به در پیش بودن زمان چاپ کتابچه عملکرد معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه که بخشی از آن به درج تصاویر تمامی اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه اختصاص دارد، صورت گرفته است. در این زمینه، عمدتا از تصاویر موجود در کارگزینی دانشگاه که جهت صدور کارت های شناسایی تهیه شده، استفاده خواهد شد اما همکارانی که تمایل به درج جدیدترین عکس های پرسنلی خود در این کتابچه دارند، باید فایل تصاویر خود را به پست الکترونیکی new_hmsa@yahoo.com ارسال نمایند.

همچنین تهیه تصاویر جدید پرسنلی از طریق مراجعه به واحد سمعی و بصری روابط عمومی دانشگاه واقع در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه، اتاق 16 یا 18(آقای الفت) امکان پذیر می باشد.