30/11/1391

توضیح معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه در مورد عیدی کارکنان تبدیل وضع شده

عیدی کارکنان شرکتی دانشگاه که از تیرماه سال جاری تبدیل وضع شده اند، در دو بخش توسط دانشگاه و شرکت مربوطه پرداخت می شود.

دکتر یلفانی با اعلام این خبر افزود: پرداخت عیدی این دسته از کارکنان از ابتدای تیرماه که این عزیزان تبدیل وضعیت شده اند، بر عهده دانشگاه بوده و کاملا پرداخت شده و پرداخت درصدی از مبلغ عیدی متعلق به سه ماهه اول بر عهده شرکت مربوطه است که اعتبار مربوط به آن نیز به طور کامل در اختیار شرکت قرار گرفته و به این گروه از پرسنل دانشگاه پرداخت می گردد.

وی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته از سوی مسؤولان دانشگاه به ویژه ریاست دانشگاه جهت حل مشکلات مالی که منجر به پرداخت بخش قابل توجهی از مطالبات پرسنل دانشگاه و خوشحالی و اظهار رضایت آنان شده، گفت: خوشحالیم که بدین شکل، رضایت کارکنان دانشگاه و روحیه امید در فضای دانشگاه افزایش یافته و با یاری خدا باز هم به پیگیری های خود جهت تأمین اعتبارات لازم جهت پرداخت باقیمانده مطالبات دانشگاهیان ادامه خواهیم داد.