29/11/1391

رئیس دانشگاه در شبکه 4 سیما

برنامه ایران به روایت علم کاری از گروه دانش شبکه 4 سیمای جمهوری اسلامی است که در 5 قسمت 30 دقیقه ای تهیه شده و به معرفی تلاش ها و فعالیت های علمی بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی می پردازد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی، در این برنامه با پزشکان، متخصصان و پژوهشگرانی گفتگو می شود که در حوزه فعالیت شان فرد موفقی بوده و فعالیت چشمگیری در حوزه کاری خود انجام داده اند. از جمله این مصاحبه شوندگان دکتر شهریاری چشم پزشک، دکتر زلفی گل از دانشمندان بین المللی و نخبه کشور و دکتر نصر اصفهانی خواهند بود.

همچنین در دو قسمت دیگر از این برنامه پیشرفت های ایران در زمینه پزشکی هسته ای و راه اندازی رصد خانه و تلسکوپ در دانشگاه شیراز توسط اساتید و دانشجویان معرفی می‌شود. برنامه ایران به روایت علم از روز 28بهمن91 به مدت پنج روز از ساعت 18:15 به روی آنتن می رود و بازپخش آن روز بعد ساعت 11:05 خواهد بود.

گفتني است این برنامه با حضور دکتر زلفی گل در یکی از روزهای 30 بهمن تا 2 اسفند پخش خواهد شد و زمان دقیق آن متعاقبا اعلام می گردد.