24/11/1391

همه مطالبات دانشگاهیان پرداخت می شود

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه با اشاره به پیگیری های مکرر رئیس دانشگاه در تهران گفت: اگر وعده های داده شده توسط مسؤولین محقق شود، همه مطالبات دانشگاهیان تا پایان سال جاری پرداخت خواهد شد.

دکتر یلفانی با اشاره به وجود برخی مشکلات در کنار انبوه پیشرفت ها که مضایق مالی را برای دانشگاه پدید آورده است، گفت: دکتر زلفی گل پیگیری های بسیار زیادی در سطح تهران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام داده و قول های خوبی اخذ نموده است که اگر این وعده ها محقق شود، همه مطالبات دانشگاهیان را تا پایان سال جاری پرداخت خواهیم نمود. وی با تأکید بر اینکه به دنبال کاهش حق الزحمه های اضافه کار پرسنل نیستیم، بر حفظ روحیه امید و نگرش امیدوارنه به آینده در بین دانشگاهیان تأکید نمود.

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه با تشکر از جدی تر گرفتن اتوماسیون اداری توسط دانشگاهیان، خطاب به اعضاء شورای دانشگاه گفت: انشاء الله با حمایت شما این روند کاملا محقق شود و در همه مواردی که مشکل یا مانعی برای آن وجود ندارد، از سیستم اتوماسیون اداری جهت انجام کلیه مکاتبات داخل و خارج از دانشگاه استفاده نمائیم.