24/11/1391

تقدیر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دکتر فرشته صنیعی

این اقدام با توجه به ارزیابی های صورت گرفته و ایجاد تحولات و تغییرات محسوس فرهنگی در دانشکده مهندسی دانشگاه صورت گرفته است.

دکتر رضوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر در شورای دانشگاه افزود: تقدیر از دکتر فرشته صنیعی رئیس سابق دانشکده مهندسی بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه صورت گرفت. وی ضمن تقدیر از همکاری همه رؤسای دانشکده ها با این معاونت، افزایش تعاملات و ارتباطات بین دانشجویان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را موجب اثرگذاری بیشتر فعالیت های فرهنگی صورت گرفته خواند و افزود: این تعامل و ارتباط عمدتا در دانشکده ها یعنی محل حضور و تجمع دانشجویان باید شکل گیرد و بنا بر این به همکاری همه رؤسای محترم دانشکده ها نیازمند هستیم و از آنها تقاضای مساعدت داریم.

دکتر رضوان همچنین از تعیین یک کارشناس در این معاونت جهت پیگیری امور فرهنگی دانشکده های تابعه خبر داد و گفت: به دنبال تشکیل شورایی از فعالان فرهنگی در هر دانشکده جهت هماهنگی فعالیت های فرهنگی در سطح دانشکده ها هستیم.