24/11/1391

تجلیل از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن

رئیس دانشگاه و مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه از حضور گسترده و حماسی مردم در راهپیمایی سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی گل در آغاز جلسه شورای دانشگاه با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: مردم شعور و درک بالایی در دفاع از نظام دارند و مسؤولین باید قدردان این مردم بوده و مواظب باشند که آسیبی به نظام نرسد. وی تأکید کرد همه ما مسؤولان نیز در هر رده و مرتبه ای، باید به گونه ای عمل کنیم که از نظام و انقلاب هزینه نشود. رئیس دانشگاه با اشاره به پیشرفت های صورت گرفته در سال های پس از انقلاب در سطح کشور و دانشگاه ها گفت: باید منصف و قدردان باشیم و برخی محدودیت ها و کمبودها باعث نشود که در مسیر پیش رو شک کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این جلسه با تبریک آغاز سی و پنجمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مردم در روز 22 بهمن امسال، حماسه بزرگی رقم زدند و تحلیل این موضوع برای کسانی که با مردم ایران آشنا نیستند، شاید سخت باشد. وی با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی و حوادث تلخ رخ داده در هفته های اخیر ادامه داد: برخی نگران بودند که شاید این موضوعات، در حضور مردم در صحنه تأثیر منفی بگذارد اما حضور گسترده مردم که نشان از علاقه و دلبستگی آنها به نظام و انقلاب است، نشان داد که ارتباط مردم با نظام، فراتر از اشخاص است و این دقت نظر و وقت شناسی آنها را باید ارج نهاد.