23/11/1391

انتصاب معاون ورزش بانوان اداره کل تربیت بدنی دانشگاه

جلسه معارفه خانم دکتر پارسایی به عنوان معاون ورزش بانوان اداره کل تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر عنبریان مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه ضمن برشمردن توفیقات این اداره در حوزه های زیر ساخت های ورزشی، توسعه فعالیت ها در سطوح مختلف اقشار دانشگاهی و استقرار دبیرخانه منطقه 2 ورزش کشور در دانشگاه که به عقیده وی همه نشانگر تاثیرگذاری تربیت بدنی دانشگاه بوعلی سینا در سطح دانشگاه های کشور می باشد، بر لزوم برنامه ریزی در حوزه ورزش خواهران دانشگاهی اعم از اساتید، پرسنل و دانشجویان با توجه به ضرورت تعلیم و توسعه ورزش در بین این دسته از دانشگاهیان و توسعه ورزش همگانی تأکید کرد و قبول مسؤولیت از سوی دکتر پارسایی را اقدامی بنیادی در این زمینه دانست.

در ادامه دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه، در سخنانی به تبیین وظایف و عملکرد دستگاه های اجرایی و دانشگاهیان در شرایط فعلی برای افتخارآفرینی بیشتر در حوزه های مختلف پرداخت و نکاتی در خصوص وظایف تربیت بدنی دانشگاه در ارتقاء سطح فعالیت بدنی خواهران جهت تأمین سلامت این قشر دانشگاهی مطرح نمود.

در پایان نیز خانم دکتر پارسایی به ارائه برنامه های کلی در این زمینه پرداخت و بر لزوم توجه و دقت بیشتر جهت توسعه ورزش بانوان در دانشگاه تأکید نمود.