24/11/1391

انتصاب دکتر عطایی به عنوان مسؤول راه اندازی دانشگاه دخترانه نهاوند

با انتصاب مسؤول راه اندازی دانشگاه دخترانه نهاوند از سوی وزیر علوم، روند اجرایی ارتقاء مجتمع آموزش عالی نهاوند به دانشگاه و استقلال آن از دانشگاه بوعلی سینا کامل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر عبداله عطایی را به عنوان مسؤول راه اندازی دانشگاه دخترانه نهاوند منصوب کرد. بدین ترتیب مجتمع آموزش عالی نهاوند که از حدود سال 1380 در قالب دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی نهاوند فعالیت خود را زیر نظر دانشگاه بوعلی سینا آغاز کرده بود، به دانشگاه ارتقاء یافته و به عنوان پنجمین دانشگاه دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان همدان فعالیت خود را ادامه خواهد داد. دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه در مراسم اعطای حکم مذکور به دکتر عطایی ضمن عرض تبریک به وی، گفت: مطمئنا با شرایط جدید و ارتقاء و استقلال دانشگاه دخترانه نهاوند، این دانشگاه مسیر توسعه را به سرعت طی خواهد نمود.

این دانشگاه هم اکنون دارای5 رشته در قالب سه دانشکده و حدود 300 دانشجوی دختر می باشد و اولین دانشگاه تک جنسیتی دولتی در سطح استان همدان خواهد بود.

تصویر حکم انتصاب را مشاهده نمائید