21/11/1391

حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دوره های پسا دکتری در دانشگاه

با تصویب آئین نامه دوره پسا دکتری(Postdoc) در دانشگاه که یکی از فاکتورهای مهم نشاندهنده بلوغ علمی و جایگاه معتبر دانشگاه بوعلی سینا در سطح ملی و بین المللی است، فرصت مناسبی برای اعضاء هیأت علمی دانشگاه پیش آمده تا این دوره ها را با بهره گیری از حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نامه ای به دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه اعلام کرد این صندوق در راستای تحقق اهداف و اولویت های نقشه جامع علمی کشور و در چارچوب سند برنامه راهبردی خود، برنامه حمایت از دوره های تحقیقاتی پسا دکتری را به منظور کمک به توسعه زیرساخت های پژوهش در کشور با پشتیبانی ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دستور کار قرار داده است.

بر این اساس، اعضاء هیأت علمی واجد شرایط می توانند پس از ارائه معرفی نامه پذیرش از سوی دانشگاه، نسبت به ثبت نام و ارسال درخواست خود از طریق سامانه مدیریت پژوهش و فناوری این صندوق اقدام نمایند. لازم به ذکر است آئین نامه و دستورالعمل اجرایی حمایت از دوره های پسا دکتری، عرصه های اولویت دار پژوهشی و سامانه مدیریت پژوهش و فناوری از طریق درگاه اینترنتی صندوق مذکور به نشانی www.insf.gov.ir قابل دسترس می باشد.