21/11/1391

5 مصوبه مهم هیأت امنای دانشگاه ابلاغ شد

با اجرایی شدن مصوبات اخیر هیأت امناء دانشگاه، گام های بزرگی در زمینه ارتقاء سطح علمی دانشگاه و گسترش تعاملات علمی ملی و بین المللی آن و نیز ترفیع و تسهیل فعالیت های علمی و پژوهشی اعضاء هیأت علمی برداشته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این مصوبات شامل شیوه نامه تشویق مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی و داخلی برای دانشگاه بوعلی سینا، آئین نامه اجرایی اصلاحی شماره 1 شرکت اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا در همایش ها و جلسات انجمن های علمی و تخصصی داخل کشور، دستورالعمل اجرایی آئین نامه خدمت موظف و اعطای ترفیع اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا، دستورالعمل اجرایی گسترش تعاملات علمی ملی و بین المللی دانشگاه های عضو و آئین نامه دوره پسا دکتری(Postdoc) می باشد.

علاقمندان می توانند فایل کامل هر یک از مصوبات مذکور را از طریق لینک های زیر مشاهده و دریافت نمایند

دستورالعمل اجرایی گسترش تعاملات علمی ملی و بین المللی دانشگاه های عضو

آئین نامه دوره پسا دکتری(Postdoc)