21/11/1391

دعوت از دانشگاهیان جهت حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه از کلیه اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دعوت کرد حضوری پرشور در راهپیمایی 22 بهمن داشته باشند.

این دفتر ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یاد امام خمینی(ره) رهبر فقید انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی و همه شهیدان گلگون کفن میهن اسلامی را گرامی می دارد و پیشرفت های انکار ناپذیر در همه ابعاد به ویژه در عرصه های علمی که در سایه استقرار نظام جمهوری اسلامی و مجاهدت دلدادگان سخت کوش و خستگی ناپذیر این مرز و بوم با اتکال به قدرت لایزال الهی حاصل شده است، را می ستاید.

بدیهی است حضور پرشور و انقلابی همه اقشار به ویژه دانشگاهیان در این اجتماع بزرگ مردمی، تأکید بر آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن است و نشان از زنده بودن آرمان‌ها و روح این انقلاب سترگ را دارد. یقینا ملت عزیز، بصیر و پراستقامت ایران، در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز ۲۲ بهمن، متحد و کوبنده به میدان می‌آیند و در حرکتی ملی و انقلابی، بار دیگر دسیسه دشمن را برای جدا کردن مردم از نظام و انقلاب، ناکام می‌سازند.

وعده ما راهپیمایی یوم الله 22 بهمن