21/11/1391

بیانیه مشترک بسیج اساتید و دبیرخانه هم اندیشی استادان دانشگاه بوعلی سینا به مناسبت یوم الله 22 بهمن

با حضور پرشور و مستحکم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و سر دادن شعارهای وحدت بخش و امید آفرین، چشم امید دشمنان را کور و روح بلند امام راحل(ره) و شهیدان سرافراز انقلاب اسلامی را شاد نماییم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بسیج اساتید و دبیرخانه هم اندیشی استادان دانشگاه بوعلی سینا در بیانیه مشترکی به مناسبت یوم الله 22 بهمن، از همه اقشار ملت به ویژه استادان و دانشجویان دعوت کردند تا حضوری پرشور و مستحکم در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی داشته باشند. متن کامل این بیانیه بدین شرح می باشد:

ان تنصروا الله ینصرکم و یثبّت اقدامکم

در حالی سی و چهارمین بهار انقلاب را گرامی داشته و جشن می گیریم که به یمن عنایات حضرت حق تعالی و توجّهات خاصّه بقیة الله الاعظم، نهال انقلاب به درختی تنومند و سایه گستر مبدل شده است و زبان سراسر تهدید دیروز دشمنان، دست کم به رفتاری آمیخته با نرمش و تطمیع فریب کارانه تغییر یافته است. پیشرفت شگرف ایران اسلامی در حوزه دانش و فنّاوری و رقابت با بزرگ ترین قدرت های دنیا و عبور از مرزهای دانش بشری و گشودن دریچه های نو در عرصه های فنّاوری نانو، هوا فضا و تولید دارو و... از جمله بخش های ملموس و مرئی تحولات غرور آفرین نظام ماست.

امروز رهاورد نفس قدسی و دم مسیحایی بنیان گذار فقید انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) دمیده شدن روح امید و خودباوری است که باعث شده نگاه همگان از دوخته شدن به دست و زبان آن سوی مرزها، به دانش و هوش جوانان این سرزمین برگردانده شود. ملّت شریف، استادان فرهیخته و دانشجویان عزیز در آستانه آزمون دشوار و سرنوشت ساز انتخابات ریاست جمهوری بیش از هر زمان دیگر به حکم عقل و ضرورت زمان باید پیمان خود را با اصول انقلاب، شعارهای راهبردی و پرچم دار عزّت و استقلال ایران اسلامی، رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظلّه) تجدید و توثیق نماییم.

بسی آَشکار است که دشمن شرایط اقتصادی و فشار سنگین آن را بر دوش آحاد مردم فرصتی می داند تا در سایه تحریم های اقتصادی جبهه استکبار و برخی سوء تدبیرها و بداخلاقی های داخلی میان صف مستحکم ملّت رخنه نموده و از این رهگذر بر اصل انقلاب ضربه ای وارد نماید. پس بیایید پیش از آنکه دشمنان و بدخواهان بذر تخریب، تخطئه و تفرقه در صف ملّت بیفکنند، با بصیرت راه را بر آنان ببندیم و با حضور پرشور و مستحکم و سر دادن شعارهای وحدت بخش و امید آفرین، چشم امید دشمنان را کور و روح بلند امام راحل(ره) و شهیدان سر افراز انقلاب اسلامی را شاد نماییم.

وعده ما میثاق مجدد با ولایت در راهپیمایی روز 22 بهمن

بسیج اساتید و دبیرخانه هم اندیشی استادان دانشگاه بوعلی سینا