17/11/1391

فشارها و مشکلات پرسنل دانشگاه را درک می کنیم

رئیس دانشگاه با اشاره به برخی مشکلات موجود گفت: تیم مدیریتی دانشگاه حداکثر توان خود را جهت مرتفع کردن این مسائل به کار بسته و امیدواریم به زودی شاهد کاهش مشکلات باشیم.

وي که در جمع کارکنان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه سخن می گفت، با اشاره به مسبوق به سابقه بودن وجود مضائق مالی و بودجه ای در سال های پایانی فعالیت دولت ها، از خدمات کلیه پرسنل دانشگاه تقدیر کرد و گفت: فشارها و مشکلات پرسنل دانشگاه را درک می کنیم و با اين كه در شرايط سختي از نظر مالي هستيم ولي تمام تلاشمان را مي كنيم تا بتوانيم برای پرسنل دانشگاه، آرامش بیشتری فراهم نموده و مطالباتشان را پر داخت نمائیم.

رئیس دانشگاه با اظهار امیدواری برای حل مشکلات موجود در آینده نزدیک، گفت: انتظار داریم که دانشگاهیان عزیز باور داشته باشند که بنده و تیم مدیریتی دانشگاه تمام توان خود را جهت حل مشکلات بکار بسته و خواهند بست. وی ضمن استقبال از طرح برخی انتقادات از سوی دانشگاهیان افزود: تلاش و هدف ما ارتقاء سطح دانشگاه در ابعاد مختلف از جمله در زمینه کارمندی و هیأت علمی در قالب اجرای قوانین و دستورالعمل های مربوطه است و به ویژه در این قسمت، برای ما بسیار مهم است که افرادی را که بکار می گیریم، کاملا در خدمت نظام جمهوری اسلامی و دانشگاه باشند.

دکتر زلفی گل به همه کارکنان دانشگاه توصیه کرد که ادامه تحصیل و افزایش سطح علمی خود را جدی گرفته و مورد اهتمام قرار دهند که هم موجب ارتقاء جایگاه و افزایش حقوق آنها می شود و هم ارتقاء کیفی عملکرد کارکنان دانشگاه را در پی خواهد داشت.