17/11/1391

بعد از انقلاب شاهد توسعه پایدار و پیشرفت چشمگیری در کشور هستیم

رئیس دانشگاه: با همت مردم و رهبري دلسوزانه انقلاب توانستيم وحدت و امنيت خود را حفظ كنيم.

دكتر زلفي گل در جمع کارکنان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه در آيين جشن انقلاب که روز 2شنبه 16 بهمن ماه در سالن شهید چمران برگزار شد، ضمن تبریک ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان كرد: در مقايسه دهه فجر امسال با سال هاي گذشته، حضور دانشگاهيان بسيار چشمگيرتر است كه دليل آن درك خوب مردم از شرايط، جريان شناسي و دشمن شناسي ويژه مردم ايران است. وي افزود: انقلاب اسلامي ما توانست با رهبري امام خميني(ره) به پيروزي برسد كه بسياري از مشكلات فعلی كشورهاي مسلمان در جريان بيداري اسلامي، نبود رهبری دینی است. او ضمن تمجید از درایت امام خمینی(ره) در طرح مقوله ولایت فقیه، یاد بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی و شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت.

رئیس دانشگاه مهمترين عامل وحدت ايران اسلامي را دين اسلام دانست و گفت: ايران اسلامي با وجود داشتن قوميت ها با فرهنگ هاي مختلف تنها به دليل دين اسلام است كه چنين وحدتي دارد. وي ادامه داد: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي با وجود اين كه دنياي استكبار تمام تلاشش را براي مقابله با انقلاب اسلامي به كار گرفته و در ابعاد مختلف ملت ما را تحريم كرده است، ولي با همت مردم و رهبري دلسوزانه انقلاب توانستيم وحدت و امنيت خود را حفظ كنيم.

دکتر زلفی گل خاطر نشان كرد: بعد از انقلاب اسلامي شاهد توسعه پايدار و پيشرفت چشمگيري در كشور بوديم که در دانشگاه بوعلي سينا نيز اين پيشرفت ها در ابعاد مختلف به خوبی به چشم مي خورد. وی به برخی از پیشرفت های دانشگاه اشاره کرد و این پیشرفت ها را حاصل تلاش ها و زحمات مسؤولان، اعضاء هیأت علمی و کارکنان سابق و فعلی دانشگاه خواند.

گفتنی است در این مراسم که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، برنامه های دیگری از جمله پخش کلیپ، اجرای برنامه توسط گروه تواشیح اداره انتظامات دانشگاه، مسابقه کتبی و توزیع کیک سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انجام شد و از کتاب خاطرات همکار دانشگاه آقای مهدی صمدی از دوران دفاع مقدس رونمایی شد.