16/11/1391

امام(ره) غیر از خدا کسی را در عالم مؤثر نمی دانست

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: بهترين موضوع صحبت در سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، سيره و منش امام(ره) و بيان زيبايي هاي زندگي ايشان است.

حجت الاسلام و المسلمین رستمي که روز 2شنبه 16 بهمن ماه جاری در مراسم جشن انقلاب که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، سخن می گفت، افزود: بايد به بزرگترين ايام الله كه روز پيروزي انقلاب اسلامي است و همچنين به واسطه اين پيروزي كه امام خميني(ره) است، توجه كنيم. وي ضمن اشاره به برخی ویژگی های رهبر فقید انقلاب اسلامی، خاطرنشان كرد: به بيان شهيد مطهري، امام خميني(ره) چهار ايمان را در وجود خود داشت، ايمان به خدا، ايمان به راه، ايمان به هدف، ايمان به مردم.

او تأکید کرد: امام راحل(ره) به این چهار ایمان در عالی‌ترین سطح خود اعتقاد داشت و همین زمینه پیروزی او بر دو ابرقدرت شرق و غرب را فراهم آورد. وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) با اعتماد و ایمان به خدا، راه، هدف و امت، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند، گفت: ایشان همواره رضای خداوند متعال را مد نظر قرار داده و با این رویکرد وارد فعالیت می‌شدند.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی افزود: دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی گفتمان بازگشت دین به عرصه زندگی بشر است و احیای دینداری و معنویت زمینه رشد و تعالی جوامع را فراهم می‌آورد. وی ادامه داد: امام(ره) با انقلاب اسلامی مردم را به این سمت دعوت کرد و با دم مسیحایی و معجزه‌آسای خود، جامعه‌ای بی‌تحرک را به جامعه‌ای پویا، مطالبه‌گر و فعال را تبدیل کرد.

مسؤول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه گفت: ايمان به خدا در وجود امام(ره) در كل مسير انقلاب و در رفتار و حرف هاي ايشان كاملا نمايان بود و دست خدا را در تمام مسيرش مي ديديد و غير از خدا كسي را موثر در عالم نمي دانست. وی افزود: امام(ره) به هدفش ايمان داشت و ذره اي ترديد در آن نداشت و مطمئن بود كه انقلاب اسلامي زمينه اي است براي انقلاب امام زمان(عج)، همچنين امام(ره) به ملت ايران ايمان داشت و درباره ملت فرمودند: من اطمينان دارم مردم زمان ما از مردم زمان اميرالمؤمنين(ع) بهتر و باورمندتر هستند.