تعداد بازدید :10208387

17/11/1391

مشارکت همکاران نیک اندیش دانشگاه در احداث فاز دوم مسجد دانشگاه

بنا به اعلام دبیرخانه مجمع خیرین دانشگاه از شهریورماه سال 1390 تعداد 121 نفر از همکاران دانشگاه در احداث فاز دوم مسجد بزرگ دانشگاه مشارکت مالی نمودند.

بنا بر این گزارش، پیرو فراخوان کتبی رئیس دانشگاه از کارکنان دانشگاه اعم از اعضاءهیأت علمی و کارکنان(یاوران علمی) مبنی بر دعوت از آنها جهت کمک مالی به منظور تکمیل فاز 2 مسجد و تأمین هزینه های نگهداری آن، تعداد 121 نفر از همکاران دانشگاه با تکمیل فرم های مخصوص و اختصاص مبلغی از حقوق ماهانه خود برای مدت زمان مشخص یا تا پایان خدمت در این امر خداپسندانه مشارکت کردند.

در این زمینه دکتر زلفی گل ریاست دانشگاه نیز ضمن قدردانی صادقانه از این اقدام خداپسندانه خانواده بزرگ دانشگاه، اظهار امیدواری کرد این گونه قدم های خیر منشاء آثار متأخری برای این عزیزان باشد.

گفتنی است مبالغی اهدایی که همکاران به طور ماهانه از حقوق خود جهت این امر اختصاص داده اند از مبالغ 000/10 ریال تا 000/000/1 در ماه می باشد که مجموع کمک های اهدایی بنا به نیت همکاران نیک اندیش، صرف نگهداری، تجهیز مسجد و مشارکت در تکمیل فاز 2 آن شده است.

گفتنی است با توجه به اینکه فاز 2 مسجد دانشگاه هنوز تکمیل نشده است، دبیرخانه مجمع خیرین دانشگاه اعلام کرد: همکارانی که تمایل دارند مبالغی از حقوق ماهیانه خود را به منظور کمک به ساخت فاز 2 مسجد دانشگاه اختصاص دهند، می توانند از طریق تکمیل فرم ذیل و ارسال آن به دبیرخانه مجمع خیرین دانشگاه(واقع در طبقه سوم سازمان مرکزی دانشگاه) در این امر خداپسندانه مشارکت فرمایند.

جهت دریافت فرم اعلام آمادگی جهت کمک نقدی به احداث فاز دوم مسجد بزرگ دانشگاه کلیک کنید