تعداد بازدید :10208384

15/11/1391

رقابت بیش از 13 هزار نفر در استان همدان برای ورود به مقطع تحصیلات تکمیلی

کارت شركت در آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 حاوي اطلاعات ثبت نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از امروز يكشنبه 15 بهمن91 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفت.

بنا به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه اي و يا شماره پرونده و كد رهگيري، وارد سايت سازمان شده و نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. داوطلبانی که به هر طریق موفق به مشاهده و پرینت کارت ورود به جلسه نمی شوند، لازم است از روز دوشنبه 16 بهمن 91 از ساعت 8 تا12 و 14تا 17 به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه(در استان همدان به نشانی: همدان، خيابان مهديه، روبروي پارك مردم،دانشگاه بوعلي سينا،ساختمان مركزي)مراجعه نمایند.

گفتنی است آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 براي‌133 كد رشته‌‌ امتحاني‌ در صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه، پنچشنبه و جمعه18، 19و 20 بهمن ماه سال 1391 و براساس اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون رشته امتحاني مربوط برگزار خواهد شد.

بنا به اعلام اداره کل آموزش دانشگاه بوعلی سینا در استان همدان مجموعا 13288 داوطلب شامل 7727 نفر خانم و 5561 نفر آقا در دو حوزه امتحانی دانشکده علوم پایه و دانشکده ادبیات و علوم انسانی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.اطلاعیه کامل سازمان سنجش آموزش کشور را از طریق لینک زیر مطالعه نمائید:

جهت مشاهده جزئیات بیشتر درباره زمان، محل برگزاری و تعداد تفکیکی داوطلبان در هر نوبت کلیک نمائید