تعداد بازدید :10208387

14/11/1391

تأکید معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه بر ضرورت انجام مکاتبات اداری از طریق اتوماسیون اداری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به فعالیت سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات دانشگاه(اتوماسیون اداری) از سال 1387 و برگزاری چندین دوره کارگاه آموزشی در راستای آشنایی پرسنل دانشگاه با نحوه کار در این سامانه، دکتر یلفانی بر ضرورت انجام مکاتبات اداری از این طریق تأکید کرد. بر این اساس، معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه از پرسنل کلیه معاونت ها، دانشکده ها، ادارات، واحدها و قسمت های دانشگاه خواست تا مکاتبات اداری خود را صرفا از طریق سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات دانشگاه انجام دهند.

مدیر این سامانه با اعلام این خبر، از افزایش تعداد کاربران اتوماسیون اداری دانشگاه خبر داد و با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی متعدد در راستای آموزش نحوه استفاده از این سامانه گفت: ضمن اینکه آماده ارائه راهنمایی های لازم در این زمینه به صورت حضوری و تلفنی به همکاران متقاضی هستیم، از همه همکاران دانشگاهی تقاضا داریم جهت آشنایی بیشتر با نحوه فعالیت سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات دانشگاه، فایل راهنمای استفاده از سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات دانشگاه را از لینک زیر دریافت نموده و مطالعه نمایند.

گفتنی است امور اداری دانشگاه نیز اعلام کرده از تاریخ 14 بهمن ماه جاری هیچ نامه ای به صورت دستی توسط دبیرخانه دانشگاه تحویل گرفته نخواهد شد و ضروری است کلیه مدیران محترم و همکاران دانشگاه کلیه مکاتبات اداری و درخواست های شخصی خود را از طریق اتوماسیون اداری ارسال نمایند.

جهت دریافت فایل سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات دانشگاه کلیک نمائید