تعداد بازدید :10208389

12/11/1391

دکتر زلفی گل و دکتر پیری در کمیته تدوین قطعنامه مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

اعضاء کمیته قطعنامه مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور در نشست رؤسای دانشگاه‌‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم‌و‌فناوری سراسر کشور تعیین شدند.

بنا بر این گزارش، اعضای کمیته قطعنامه مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور در دانشگاه علوم انتظامی تعیین شدند. بر این اساس، آقایان دکتر سرهنگی مدیرکل دفتر تحول و بهره وری وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل رئیس دانشگاه بوعلی سینا، دکتر رحمانی رئیس دانشگاه گرگان، دکتر پیری رئیس پارک علم‌فناوری همدان و دکتر تسنیمی رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به عنوان اعضای کمیته قطعنامه مراکز آموزشی و پژوهشی کشور مشخص شدند.

شایان ذکر است این کمیته به بررسی مسائل نظام‌آموزشی، وضعیت پژوهش و شرایط اقتصاد مقاومتی می‌پردازد.