تعداد بازدید :10208387

11/11/1391

همایش علمی مدیریت سلامت ورزش همگانی برگزار شد

نخستین همایش علمی مدیریت سلامت ورزش همگانی با حضور 120 نفر از کارشناسان، رئیس و نواب رئیس بانوان هیأت‌های ورزش‌های همگانی با تدریس اعضاء هیأت علمی گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

به گفته رئیس هیأت ورزش‌های همگانی همدان، همزمان با برگزاری ششمین جشنواره زمستانی همدان و قبل از برپایی مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های همگانی، همایش و کارگاه علمی و آموزشی مدیریت سلامت ورزش همگانی به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار ‌شد.

در این همایش یک روزه و کارگاه علمی که برای نخستین بار در کشور برگزار شد، نقش علم بیومکانیک ورزشی در آمادگی بدنی با تدریس دکتر عنبریان، آشنایی با روش‌های ارزیابی ناهنجاری‌های قامتی با تدریس دکتر یلفانی، آشنایی با شیوه تمرین ورزش صبحگاهی با تدریس دکتر سماوات شریف و آشنایی با روش‌های ارزیابی فاکتورهای پیکرسنجی با تدریس دکتر ناظم انجام شد و در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی با امضای رئیس فدراسیون و دانشگاه بوعلی سینا اعطا گردید.