تعداد بازدید :10208380

09/11/1391

تبریک بسیج دانشجویی به مناسبت کسب افتخار جدید دانشگاه

آرزومند روزی هستیم که تمام جامعه دانشگاهی کشور با گذر از تولید علم بنیادی، در راستای گره گشایی دانش محور از مشکلات ایران اسلامی و تولید علم کاربردی و گره گشا گام بردارد.

معاونت تحصیلات تکمیلی و نخبگان بسیج دانشجویی دانشگاه، موفقیت مهندس قادری در تولید نانوداروی گیاهی جهت درمان تب برفکی را تبریک گفت. در این پیام، این موفقیت به همکار دانشگاه جناب آقای مهندس قادری، ریاست دانشگاه، ریاست دانشکده شیمی و کلیه اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه به ویژه دانشکده شیمی تبریک گفته شده و ضمن آرزوی توفیقات الهی برای تمام خدمتگزاران صدیق نظام جمهوری اسلامی به ویژه دانشگاهیان آمده است: