07/11/1391

تیم انتظامات(الف) مقام اول مسابقات فوتسال جام فجر

به مناسبت دهه مبارک فجر از 2 تا بهمن ماه جاری، یک سری مسابقات فوتسال بین کارکنان و اساتید دانشگاه با عنوان «جام فجر» در سالن شهید محبی اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

این مسابقات بین هشت تیم و در دو گروه (الف) شامل تیم های کشاورزی، علوم و شیمی، ادبیات و انتظامات(ب) و گروه(ب) شامل هیأت علمی ادبیات، معاونت فرهنگی، امور اداری و انتظامات(الف) برگزار گردید. بنا به گفته آقای حجت الله مینایی ستا مسؤول انجمن فوتسال کارکنان و اساتید اداره تربیت بدنی دانشگاه، در نهایت از گروه(الف) تیم های علوم و شیمی وکشاورزی و از گروه(ب) تیم های معاونت فرهنگی و انتظامات(الف) به مرحله یک چهارم این مسابقات راه یافتند.

در این مرحله، تیم های علوم و شیمی و انتظامات (الف) به مسابقات فینال و تیم های معاونت فرهنگی و کشاورزی به دیدار رده بندی راه یافتند و در نهایت تیم های انتظامات(الف)، علوم و شیمی و معاونت فرهنگی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند و تیم کشاورزی که برای اولین بار در این مسابقات شرکت نموده بود، به شایستگی مقام چهارمی راکسب نمود.

این انجمن، از همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه و کلیه شرکت کنندگان و دست اندرکاران برگزاری مسابقات تقدیر نموده است.