04/11/1391

اطلاعیه مهم حسابداری دوره های شبانه و نیمه حضوری دانشگاه

تأييد انتخاب واحد مرحله اول نيمسال دوم سالتحصيلي 92-91 دانشجويان دوره های شبانه و نیمه حضوری دانشگاه منوط به واريز علي الحساب تعیین شده به علاوه تسويه بدهي ترم هاي گذشته تا قبل از انتخاب واحد مرحله دوم می باشد.

واحد حسابداری دوره های شبانه و نیمه حضوری دانشگاه در اطلاعیه ای با اعلام این مطلب، تأکید نموده: جهت تأييد انتخاب واحد مرحله اول نيمسال دوم سالتحصيلي 92-91 دانشجويان مقاطع کارشناسي و کارداني، واريز مبلغ علي الحساب به مبلغ 2.500.000 ريال به علاوه تسويه بدهي ترم هاي گذشته تا قبل از انتخاب واحد مرحله دوم الزامي مي باشد. همچنين دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد باید علاوه بر تسويه بدهي ترم هاي گذشته نسبت به واريز مبلغ 5.000.000 ريال تا تاريخ فوق اقدام نمايند. در غير اين صورت انتخاب واحد مرحله اول کان لم يکن تلقي مي گردد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: بدیهی است هر گونه واريز شهريه از طريق سيستم جامع آموزش و شهريه صرفاً به صورت اينترنتي قابل انجام مي باشد و واحد حسابداري شبانه و نیمه حضوری دانشگاه هيچ گونه مسؤوليتي در قبال ثبت فيش واريزي به صورت حضوري ندارد.