تعداد بازدید :10208379

01/11/1391

ابراز رضایت بازرسان کشوری از وضعیت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اداره انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه، وضعیت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقایان حافظی و متقی طی این بازدید در جلساتی جداگانه با رئیس دانشگاه و مسؤولین مربوطه در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حضور یافتند. دکتر زلفی گل در این جلسه که آقایان دکتر رضوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر بیات مدیر امور فرهنگی دانشگاه و خزل پور دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه و خانم ها رسولی فرح کارشناس مسؤول و تعجبی کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه حضور داشتند، با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه انجمن های علمی دانشجویی، از فعالیت های صورت گرفته توسط این انجمن ها در دانشگاه بوعلی سینا اظهار رضایت کرد و از دبیران و اعضاء انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه و مسؤولین و کارشناسان مربوطه در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تقدیر کرد. وی ضمن تشکر بابت حمایت های معاونت علمی و فناوری از انجمن های علمی دانشجویی، به عضویت تعداد قابل توجهی از اعضاء انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه اشاره کرد و گفت: علاوه بر اعتبارات ویژه اختصاص یافته به این انجمن ها توسط دانشگاه، برخی از فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی توسط دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه نیز مورد حمایت قرار گرفته اند.

دکتر رضوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز در این جلسات ضمن تشکر از حضور نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اداره انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه، به اهمیت فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه بوعلی سینا اشاره کرد و گفت: تلاش نموده ایم تا ضمن حمایت ویژه از فعالیت های این انجمن ها، آنها را به سوی تعمیق بخشیدن به آموزه های علمی و تخصصی در رشته ها هدایت کنیم و فضای رشد استعدادها را برای اعضاء انجمن ها ایجاد نمائیم. دکتر بیات مدیر امور فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به علاقه شخصی خود به امور علمی، گفت: به همین دلیل به فعالیت های علمی دانشجویان اهمیت ویژه ای می دهیم. وی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا را بسیار مستعد و توانمند خواند و تشکیل انجمن علمی دانشجویی مخترعین و مبتکرین با عضویت دانشجویان نخبه و مستعد دانشگاه که هر یک دارای رزومه قوی علمی هستند را مؤید این موضوع خواند و از نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اداره انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواست تا با حمایت های بیشتر، زمینه انجام فعالیت های بیشتر و گسترده تر توسط انجمن های علمی دانشجویی را بالا ببرند.همچنین دکتر فیضی مدیر دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه گزارشی از اختراعات، ابتکارات و فعالیت های انجام شده توسط دانشجویان عضو این دفتر ارائه نمود.

در ادامه آقای متقی مدیر انجمن های علمی دانشجویی دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به حمایت های صورت گرفته توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در طول سه سال گذشته از انجمن های علمی دانشجویی، تعدادی از دانشگاه ها جهت بررسی روند هزینه کرد این بودجه به عنوان پایلوت انتخابات گردیدند که یکی از این دانشگاه ها، دانشگاه بوعلی سینا بوده است. وی از روند فعالیت واحد انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه ابراز خرسندی نموده و از آن به عنوان یکی از دانشگاه های مادر و الگو در زمینه انجمن های علمی دانشجویی نام برد. آقای حافظی نماینده معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری نیز ضمن مشاهده گزارش های ارائه شده و بررسی گزارش برنامه های برگزار شده در طول یک سال گذشته، از این فعالیت ها ابراز رضایت فراوان نمود و با اشاره به سبک گزارش نویسی مربوط به فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه گفت: به نظر من این سبک باید پس از تکمیل به عنوان الگو جهت دانشگاه های دیگر استفاده گردد. وی همچنین از روند صعودی فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی در طی سه سال اخیر و روند صعودی حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این انجمن ها سخن گفت. گفتنی است نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اداره انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم همچنین از اینکه مدیریت امور فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا بر عهده یکی از افراد نخبه و افتخارآفرین در عرصه های علمی است، اظهار خوشنودی کردند.

در ادامه کارشناس مسؤول انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، از روند اجرایی امور این انجمن ها و نحوه و میزان تخصیص بودجه برای فعالیت های مختلف آنها گزارشی ارائه نمود. آقای خزل پور دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه نیز در زمینه برنامه های کاربردی مهم انجمن ها به ویژه انجمن های علمی دانشجویی بین رشته ای، مطالبی را بیان کرد و خواستار تخصیص بودجه های بیشتر به انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد.

بازدید از دفاتر کارشناسان، مرکز کامپیوتر و نیز دفاتر انجمن های علمی دانشجویی در سطح دانشکده های تابعه، از دیگر برنامه های نمایندگان معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت علوم در جریان بازدید از دانشگاه بوعلی سینا بود. گفتنی است هر ساله تعدادی از دانشگاه ها به دلیل ضعف در عملکرد و استفاده نادرست از بودجه حمایتی اختصاص یافته به انجمن های علمی دانشجویی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از دایره دریافت این بودجه حذف می شوند یا با کاهش حمایت مواجه می شوند. برای نمونه در سال گذشته 15 دانشگاه با حذف بودجه حمایتی در این زمینه یا کاهش تا مرز 30 درصد مواجه شده اند اما دانشگاه بوعلی سینا هرساله توانسته است 100 درصد بودجه اختصاص یافته را جذب نموده و صرف فعالیت های مختلف انجمن های علمی دانشجویی نماید.