01/11/1391

انتصاب معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

با انتصاب دکتر فرامرز فرشته صنیعی به سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تعداد اعضاء هیأت علمی دانشکده مهندسی در هیأت رئیسه دانشگاه برای اولین بار در دانشگاه به دو نفر افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی گل در حکمی، دکتر فرامرز فرشته صنیعی را برای مدت دو سال به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب کرد. در این حکم اظهار امیدواری شده است دکتر فرشته صنیعی با همفکری، همیاری، همدلی و تعامل با سایر معاونت ها، مدیران بخش های مختلف، خانواده بزرگ دانشگاه و به ویژه اعضاء محترم هیأت علمی که سرمایه های اصلی دانشگاه می باشند، در اجرای سیاست های راهبردی اسناد فرادستی نظام از جمله سند چشم انداز بیست ساله، نقشه جامع علمی، اسناد علوم مختلف کشور، طرح آمایش آموزش عالی و همچنین سند راهبردی و مدیریتی دانشگاه موفق و مؤید باشد.

در بخش دیگری از این حکم تأکید شده: از آنجائی که خدمات و تسهیلات در حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی صرفاً در قالب قانون، مقررات و مصوبات ملی، منطقه ای و دانشگاهی مقدور و میسور می باشد، عدالت در خدمات رسانی در همه بخش ها، حوزه ها و به ویژه در این حوزه صرفاً از مجرای قانون محقق می گردد. وی از معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواسته است: ضمن نوآوری، ابداع و بروزرسانی بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری حوزه معاونت آموزشی در عرصه های هدایتی، نظارتی، حمایتی، تربیتی و با لحاظ ماهیت رشته های مختلف، کیفیت بخش آموزشی را که از افق های آینده دانشگاه می باشد، مورد توجه قرار داده و در این راستا با اهتمام ویژه به آموزش در مقطع کارشناسی و جلوگیری از تحت الشعاع قرار گرفتن آن در اثر توسعه تحصیلات تکمیلی، زمینه تسری یافتن آموزش پژوهش محور بومی حاکم بر مقاطع تحصیلات تکمیلی به دوره کارشناسی به منظور تربیت دانش آموختگانیعالم تر از گذشته در مقاطع مختلف را فراهم آورد.

گفتنی است پیش از این دکتر زلفی گل با توجه به موافقت هیأت های اجرایی جذب دانشگاه های تهران و بوعلی سینا با تقاضای انتقال دکتر طاهری نیا به دانشگاه تهران، ضمن موافقت با استعفای وی از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، از زحمات مستمر و تلاش های مجدانه وی در این مسند تقدیر نمود. به نظر می رسد با انتصاب چند تن از اعضاء هیأت علمی دانشکده مهندسی در سمت های مختلف در ماه های اخیر، حضور بیشتر و جدی تر آنها در سطح مدیریت دانشگاه را شاهد هستیم که گویا بین این موضوع، ارتباط مستقیمی با انتظارات رئیس دانشگاه از جمله اجرای سیاست های راهبردی اسناد فرادستی نظام و سند راهبردی دانشگاه، ارتقاء شاخص های تولید علم ملی و بین المللی، کیفیت بخشی آموزشی و پژوهشی تلاش مستمر و تعامل مثبت و سازنده جهت ارتباط با صنایع مختلف، کاربردی نمودن پژوهش ها، ارائه خدمات و تسهیلات صرفا در قالب قانون، مقررات و مصوبات ملی، منطقه ای و دانشگاهی، عدالت در خدمات رسانی در همه بخش ها، لزوم تسری یافتن آموزش پژوهش محور بومی حاکم بر مقاطع تحصیلات تکمیلی به مقطع کارشناسی و بروز رسانی بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری در حوزه های مربوطه برقرار می باشد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، ضمن عرض تبریک به دکتر فرشته صنیعی و آرزوی موفقیت برای وی در سمت جدید، از تلاش ها و خدمات دکتر طاهری نیا در طول تصدی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تقدیر می نماید.