01/11/1391

کارکنان منظم و منضبط دانشگاه تشویق شدند

بیش از 50 تن از کارکنان دانشگاه به دلیل رعایت نظم و انضباط کاری در ساعات اداری، مورد تشویق کتبی و درج در پرونده قرار گرفتند.

مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه همچنین از معاون توسعه و پشنتیبانی دانشگاه خواسته است تا از13 نفر از این کارکنان که منظم تر و منضبط تر از بقیه بوده اند، علاوه بر تشویق کتبی و درج در پرونده، با اهداء کارت هدیه 500000 ریالی تقدیر گردد. بنا بر این گزارش اسامی این 13 همکار گرامی از این قرار است:

خانم ها آرزو نشاطی تنها(بودجه و تشکیلات)، زهرا منتظرالقائم(کتابخانه)، زهرا حصارخانی(دانشکده علوم پایه) و آقایان جواد نظری(دانشکده علوم پایه)، امیر شعبانی خدیو(مرکز مشاوره دانشجویی)، علی حضرتی(دانشکده علوم پایه)، نعمت ا... کیانی(کتابخانه)، علیرضا شاهبداغلو(دانشکده کشاورزی)، محمدهادی پیریه(دانشکده علوم پایه)، علیرضا شمخانی(دانشکده ادبیات و علوم انسانی)، علی عزیزی(دانشکده مهندسی)، نادر یعقوب زاده(دانشکده مهندسی) و شهرام ذبیحی(عامل مالی معاونت پژوهش و فناوری)

جهت مشاهده اسامی 38 نفر دیگر از پرسنل دانشگاه که مورد تشویق کتبی و درج در پرونده قرار گرفته اند، کلیک کنید