27/10/1391

آغاز ثبت نام بورس دکتری خارج از شنبه

مدیر کل اداره بورس و امور دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری از آغاز ثبت نام بورس دکتری خارج از کشور خبر داد و گفت: فرایند 10 روزه ثبت نام بورس دکتری خارج 92 از روز شنبه 30 دی ماه به صورت اینترنتی آغاز خواهد شد.

دکتر حسن مسلمی نائینی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: متقاضیان می توانند از روز شنبه 30 دی ماه با مراجعه به سامانه اداره کل بورس و امور دانشجویان داخل برای شرکت در فراخوان بورس دکتری خارج اقدام کنند. وی گفت: ظرفیت پذیرش 300 نفر اعلام شده است و ثبت نام به صورت اینترنتی انجام خواهد شد. مدیرکل اداره بورس و امور دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه افزود: پس از پایان مدت زمان فراخوان، دانشگاه ها و مؤسسات تا 10 روز مهلت دارند متقاضیان را به وزارت علوم معرفی کنند. وی گفت: تنها آن دسته از متقاضیان در لیست مصاحبه قرار می گیرند که از سوی دانشگاه محل تحصیلشان تأیید شوند.