26/10/1391

آخرین انتصابات در دانشگاه

با حکم رئیس دانشگاه، مدیر تربیت بدنی و رئیس مرکز مشاوره دانشگاه و دو تن از معاونین دانشکده های دانشگاه ابقاء شدند.

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، به پیشنهاد معاون دانشجویی دانشگاه و با حکم دکتر زلفی گل، آقایان دکتر منصور خوشخویی و دکتر مهرداد عنبریان برای دو سال دیگر به ترتیب به عنوان رئیس مرکز مشاوره و مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه ابقاء شدند. همچنین به پیشنهاد رؤسای دانشکده های کشاورزی و پیرادامپزشکی، آقایان دکتر صفر معروفی و دکتر علی اصغر بهاری برای دو سال دیگر به ترتیب به عنوان معاون پژوهشی دانشکده کشاورزی و معاون آموزشی دانشکده پیرادامپزشکی منصوب گردیدند. دکتر محمدرضا ذوقی پایدار نیز به پیشنهاد رئیس دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی و با حکم رئیس دانشگاه به مدت دو سال عهده دار مدیریت گروه آموزشی روانشناسی این دانشکده گردید.

به همه این عزیزان تبریک عرض نموده، برایشان آرزوی موفقیت داریم.