26/10/1391

آغاز برگزاری کلاس های ارتقاء سطح فرهنگی دانشگاه

دانشجویان مقطع دکتری و نفرات برتر آموزشی سایر مقاطع و دانشجویان استعدادهای درخشان در کلاس های ارتقاء سطح فرهنگی دانشگاه شرکت می کنند.

با امضاء تفاهم نامه بين دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي و معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، کلاس های ارتقاء سطح فرهنگی دانشگاه ویژه دانشجویان مقطع دکتری و نفرات برتر آموزشی سایر مقاطع و دانشجویان استعدادهای درخشان برگزار می گردد. این تفاهم نامه با هدف تقويت مباني عقيدتي، فکري، فرهنگي و انقلابي دانشجويان، افزايش بينش و بصيرت آنها جهت مقابله فعال و مؤثر با تهاجمات فرهنگي دشمنان، حفظ و تربيت نيروهاي مؤمن و کارآمد جهت ارائه خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي و حفظ و حراست از نيروهاي علمي کشور در برابر فرهنگ بيگانه بين دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي و معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه منعقد شد. طبق این تفاهم نامه، تهیه محتوا و منابع، تنظیم سرفصل ها و اساتید دوره بر عهده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خواهد بود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز به عنوان مجری برگزاری کلاس های ارتقاء سطح فرهنگی در دانشگاه، متعهد به برگزاری کلاس های عقیدتی- فرهنگی جهت دانشجویان دکتری و نیز نفرات برتر آموزشی سایر مقاطع و دانشجویان استعدادهای درخشان می گردد و کلیه هماهنگی های لازم جهت برنامه ریزی و حمایت های مالی از این پروژه را تقبل نموده و در پایان نیز گواهی مربوط به شرکت در این دوره های آموزشی را با امضاء معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی صادر نماید. همچنین معاونت آموزشی نیز متعهد می گردد که این کلاس ها را برای تمامی دانشجویان دکتری(با الویت) و نیز نفرات برتر آموزشی سایر مقاطع و دانشجویان استعدادهای درخشان الزامی تعیین نموده و راه کارهای تضمین کننده شرکت دانشجویان در دوره های مذکور را اتخاذ و اجرایی نماید.

گفتنی است اولین جلسه این کلاس ها روز2شنبه 25 دی ماه جاری در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد.