18/10/1391

اعلام اسامی اعضاء کمیسیون های تخصصی و کمیته های منتخب هیأت ممیزه دانشگاه

رؤسا و اعضاء کمیسیون های 8 گانه تخصصی ششمین دور هیأت ممیزه دانشگاه و همچنین رؤسا و دبیران کمیته منتخب این هیأت در دانشکده های تابعه دانشگاه مشخص شدند.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، پرونده اعضاء هیأت علمی متقاضی ارتقاء مرتبه علمی، ابتداء در کمیته منتخب دانشکده مربوطه، بررسی و امتیازدهی می گردد و سپس پرونده های بررسی شده در کمیته های منتخب، پیش از طرح در هیأت ممیزه دانشگاه، جهت بررسی و تأیید، در کمیسیون های تخصصی مربوطه مطرح می گردند. ریاست هر کمیسیون تخصصی نیز بر عهده یکی از اعضاء هیأت ممیزه دانشگاه می باشد.

اسامی رؤسا و اعضاء کمیسیون های تخصصی هیأت ممیزه از این قرار است:

اعضاء کمیسیون تخصصی گروه شیمی و زیست شناسی

رئیس کمیسیون: دکتر عباس افخمی(استاد شیمی تجزیه)؛ اعضاء کمیسیون: دکتر سیدجواد سیدزاده صابونچی(استاد شيمي‌ ‌معدنی)، دکتر عبدالکريم چهرگانی راد(دانشیار زيست شناسي)‌

اعضاء کمیسیون تخصصی گروه زمین شناسی، فیزیک و ریاضی

رئیس کمیسیون: دکتر فرهاد جعفرپور همدانی(استاد فیزیک)؛ اعضاء کمیسیون: دکتر کریم سامعی(دانشیار رياضي ـ جبر)، دکتر سعید خدابخش(دانشیار زمين شناسي ـ رسوب شناسي)

اعضاء کمیسیون تخصصی گروه کشاورزی

رئیس کمیسیون: دکتر منصور غلامی(استاد علوم باغباني)‌؛ اعضاء کمیسیون: دکتر محمد خانجاني(استاد حشره شناسی کشاورزی)، دکتر علی اصغر ساکی(دانشیار علوم دامی)‌

اعضاء کمیسیون تخصصی گروه زبان و ادبیات

رئیس کمیسیون: دکتر مرتضی قائمی(دانشیار زبان و ادبیات عرب)؛ اعضاء کمیسیون: دکتر امید طبیب زاده قمصری(دانشيار زبان شناسی همگانی)، دکتر علی محمدی(دانشيار زبان و ادبیات فارسی)

اعضاء کمیسیون تخصصی گروه علوم انسانی و علوم اجتماعی

رئیس کمیسیون: دکتر اسدا... نقدی(دانشیار علوم اجتماعی)؛ اعضاء کمیسیون: دکتر محمد حسن فطرس(دانشیار علوم اقتصادی)؛ دکتر مهرداد عنبریان(دانشیار تربيت‌ بدني)‌

اعضاء کمیسیون تخصصی گروه مهندسی مکانیک، عمران و رشته های مرتبط