17/10/1391

حداکثر مجاز تأخیر اولیه صبح در طی یک ماه 2 ساعت می باشد

نظر به وجود ابهاماتی در خصوص نحوه استفاده از قابلیت ثبت اتوماسیون مرخصی ساعتی و رفع تأخیر صبحگاهی یا مأموریت ساعتی جهت پرسنل و مسؤولین واحدها، مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه با صدور بخشنامه ای، توضیحاتی در این زمینه ارائه نمود و از مسؤولین واحدها و تمامی پرسنل دانشگاه خواست تا در رعایت مفاد این بخشنامه اقدام لازم را مبذول دارند.

در بخشنامه مورخ 11 دی ماه 91 این مدیریت آمده است:

با توجه به اینكه قابلیت ثبت تأخیر صبحگاهی پرسنل از طریق سیستم اتوماسیون وجود داشته و به تبع آن، سرپرستان محترم واحدها نیز می توانند در صورت موافقت به تأیید آن اقدام نمایند، فلذا پس از طی روال مذكور ارائه برگه مرخصی ساعتی جهت تأخیر اولیه صبح ضروری نبوده و واحد حضور و غیاب اداره كارگزینی از پذیرفتن برگه مرخصی ساعتی اول وقت معذور می باشد.

در این بخشنامه تأکید شده: جهت اعزام پرسنل به مأموریت ساعتی مقتضی است علاوه بر تكمیل و امضاء برگه مخصوص مأموریت توسط رئیس واحد و ارائه آن به پرسنل انتظامات مستقر در محل خدمتی، از كارت ویژه مأموریت ساعتی كه در محل نگهبانی هر واحد یا دانشكده موجود است در هنگام خروج و همچنین ورود مجدد نیز استفاده شود، در غیر این صورت صرف ارائه برگه مأموریت در این خصوص معتبر نمی باشد.

در زمینه استفاده از مرخصی ساعتی در طی روز كاری، این مدیریت اعلام کرده مقتضی است علاوه بر تكمیل و ارائه برگه مرخصی ساعتی، از كارت مرخصی ساعتی هنگام خروج و ورود مجدد نیز استفاده گردد. همچنین تأکید شده استفاده از مرخصی ساعتی بیش از 4 ساعت در طی یك روز كاری، یك روز مرخصی كامل محسوب می گردد.

در این بخشنامه یادآوری شده: با توجه به مفاد بخشنامه شماره 8212 مورخ 25/07/1390 این مدیریت حداكثر تأخیر مجاز اولیه صبح در طی یك ماه 2 ساعت بوده و بیش از آن مستلزم برخورد قانونی مطابق با ضوابط مربوطه می باشد. همچنین از سرپرستان واحدها درخواست شده جهت به روز بودن سیستم و عدم بروز مشكل، هر هفته با كنترل حضور غیاب پرسنل جمعی خود از طریق سیستم با رمز عبور خود و تأیید مرخصی های روزانه، ساعتی و مأموریت ها و ... اقدام لازم را مبذول نمایند.