18/10/1391

توسعه تحصیلات تکمیلی، همچنان در اولویت

رئیس دانشگاه از تدوین سند راهبردی 20 ساله دانشگاه و ارسال آن به هیأت امناء جهت تصویب خبر داد و گفت: بر اساس این سند، دانشگاه بوعلی سینا باید جزو 10 دانشگاه برتر کشور شود.

وی در گفتگو با ایسنا ادامه داد: این سند براساس شاخص‌های ارتباط صنت و دانشگاه، قرارگیری دانشگاه در بین 10 دانشگاه برتر کشور، توسعه تحصیلات تکمیلی به طوری که 40درصد دانشجویان را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل دهند و اینکه اعضاء هیأت علمی چه تعداد باشد و فضای فیزیکی هرساله به چه میزان اضافه شود و شاخص هایی از این قبیل تدوین شده است. دکتر زلفی گل اظهار داشت: اعتقاد داریم رشد علم و فناوری و ارتقاء شاخصه‌های آن در دانشگاه با حضور دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی به ویژه دانشجویان دکتری محقق می‌شود. وی همچنین از تصمیم دانشگاه برای کاهش پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی خبر داد و گفت: قصد داریم پذیرش دانشجو در این مقطع در دانشگاه‌های اقماری باشد و در پردیس اصلی، بیشتر به حوزه تحصیلات تکمیلی پرداخته شود. او افزود: برنامه‌ریزی‌هایی برای تقویت ارتباط با صنعت انجام شده تا با انجام پروژه‌های مورد نیاز کشور در جهت خدمت به جامعه حرکت کنیم. همچنین تلاش شده است اعضاء هیأت علمی بتوانند از طریق ارتباطات خارج از دانشگاه، آزمایشگاه‌های خود را مجهز کنند.

رییس دانشگاه با اشاره به فعالیت دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه، اظهار داشت: در این دفتر از طرح‌ها و ابداعات دانشجویان استعداد درخشان و نوآوری‌های آنان حمایت می‌شود. دکتر زلفی گل با اشاره به اهمیت بحث‌های فرهنگی تصریح کرد: برای دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد، کارگاه‌های آشنایی با موازین فرهنگی برگزار می‌شود تا در صورت پذیرش آنان به عنوان اعضاء هیأت علمی از نگرش فرهنگی نیز برخوردار باشند. وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه‌ بوعلی سینا برای ارتقاء در بستر علمی، گفت: برای رسیدن به این هدف تلاش شده تا در آیین‌نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی بازنگری شود. همچنین طرح‌های تشویقی و ترغیبی برای چاپ مقاله و کتاب در نظر گرفته شده است.