15/10/1391

همکاری مشترک مسؤولان دانشگاه و شهرستان رزن در راستای توسعه دانشکده مدیریت و حسابداری

جلسه مشترک مسؤولان دانشگاه بوعلی سینا و شهرستان رزن به منظور بررسی وضعیت دانشکده مدیریت و حسابداری رزن و برنامه های توسعه این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه که بعدازظهر 3شنبه 12 دی ماه در محل فرمانداری شهرستان رزن برگزار شد، دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه، دکتر هزاوئی مدیر پردیس دانشکده های اقماری دانشگاه، مهندس صادقیان مشاور طرح های عمرانی دانشگاه، آقای دمقی مدیر امور دانشجویی دانشگاه، آقای مسعودیان مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه، دکتر اسدی معاون اداره حقوقی دانشگاه، دکتر سهرابی رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری رزن، آقای اصفهانی فرماندار رزن، آقای سلطانی صبور نماینده شهرستان رزن، بخشدار مرکزی، شهردار، رئیس شورای شهر، معاون فرماندار رزن و مدیران ادارات جهاد کشاورزی، ثبت و اسناد، آبفا و تنی چند از مسؤولان شهرستان رزن حضور داشتند و به بحث و تبادل نظر پیرامون توسعه و فعالیت های دانشکده مدیریت و حسابداری رزن پرداختند.

دانشکده مدیریت و حسابداری رزن می تواند با سرعت دانشگاه شود

رئیس دانشگاه در این جلسه با تشکر از حضار، به سختی ها و مشکلات راه اندازی دانشکده مدیریت و حسابداری رزن اشاره کرد و از همه کسانی که در این امر نقش داشته اند، به ویژه از آقایان دکتر سهرابی رئیس دانشکده و دکتر مفتح نماینده سابق شهرستان رزن تقدیر کرد. وی مستقل بودن ردیف بودجه دانشکده مدیریت و حسابداری رزن را ویژگی منحصر به فرد این دانشکده خواند و گفت: با توجه به این ویژگی، یکی از مهمترین شرایط تبدیل این دانشکده به دانشگاه، فراهم است و این هدف در صورت فراهم شدن سایر شرایط، به سرعت قابل انجام است. دکتر زلفی گل با اشاره به تملک زمین جهت احداث ساختمان دانشکده مدیریت و حسابداری رزن، آغاز ایجاد فضای فیزیکی مناسب برای این دانشکده را ضروری خواند و گفت: خوشبختانه این پروژه، مصوبه سفر سوم استانی دولت می باشد و پس از انجام مطالعه فاز صفر آن توسط دانشگاه بوعلی سینا، با مساعدت و پیگیری نماینده شهرستان رزن باید آن را به تصویب معاونت نظارت و برنامه ریزی ریاست جمهوری برسانیم و مجوزهای لازم را اخذ کنیم. وی با اشاره به لزوم ارائه طرح راهبرد دانشکده و تدوین برنامه بلندمدت برای توسعه آن، بر لزوم ارائه برنامه های میان مدت و کوتاه مدت نیز تأکید کرد و گفت: در کوتاه مدت هم، تأمین فضا و امکانات و تجهیزات مناسب فیزیکی، هیأت علمی و نیروهای کافی و خوابگاه لازم است که با همکاری دانشگاه و ادارات و سازمان های مربوطه شهرستان رزن، باید نسبت به آن اهتمام داشت.

رزن باید قطب دانشگاهی شود

فرماندار شهرستان رزن در این جلسه با تشکر از حضار، توسعه آموزش عالی در این شهرستان را جزو اولویت های مسؤولان شهرستان رزن خواند و گفت: یکی از مطالبات مردم این شهرستان، ایجاد دانشکده دولتی بود که با پیگیری مسؤولان دانشگاه و شهرستان به ویژه فرماندار و نماینده سابق رزن، این کار انجام شده و اینک مطالبه مردم، توسعه این دانشکده و استقرار آن در مکانی متناسب با شأن و نام دانشگاه بوعلی سینا است. آقای اصفهانی افزود: در این راستا با پیگیری نماینده و مسؤولان شهرستان و دانشکده، 35 هکتار زمین در محل مناسب خریداری شده و برای ادامه کار نیز هر چه در توان و ظرفیت شهرستان باشد، بکار خواهیم گرفت و حضور مسؤولان شهرستان در این جلسه نیز به منظور ایجاد هماهنگی و آشنایی بین مسؤولان دانشگاه بوعلی سینا و شهرستان رزن در راستای توسعه دانشکده مدیریت و حسابداری رزن می باشد.

درخواست تشکیل کمیته ویژه

رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری رزن نیز در ادامه این جلسه، ضمن ارائه گزارشی کوتاه از روند شکل گیری و فعالیت دانشکده در حدود یک و نیم سال اخیر، از تحصیل بیش از 100 دانشجو در رشته حسابداری در این دانشکده خبر داد و با اشاره به خرید 35 هکتار زمین جهت احداث ساختمان دانشکده با پیگیری نماینده و سایر مسؤولان شهرستان رزن و دانشگاه بوعلی سینا و دانشکده مدیریت و حسابداری رزن، خواستار استمرار برگزاری جلسات هماهنگی و همکاری مسؤولان دانشگاه و شهرستان رزن شد. دکتر سهرابی بر لزوم افزایش رشته های فعال دانشکده و تعداد دانشجویان تأکید کرد و افزایش بودجه عمرانی دانشکده جهت احداث فضای مناسب فیزیکی لازم را خواستار شد. وی همچنین درخواست کرد کمیته ای ویژه در سطح شهرستان رزن با مدیریت فرمانداری و با عضویت سازمان ها و ادارات مربوطه تشکیل گردد تا موضوع توسعه دانشکده مدیریت و حسابداری این شهرستان را به صورت مستمر و هفتگی پیگیری نماید.

امیدواریم سال آینده شاهد کلنگ زنی پروژه باشیم

نماینده رزن در مجلس شورای اسلامی هم یکی از حضار در این جلسه بود که خواستار تسریع در عملیاتی شدن پروژه احداث ساختمان دانشکده مدیریت و حسابداری رزن شد و گفت: با همکاری و هماهنگی و پیگیری که بین مسؤولان شهرستان و دانشگاه موجود است، یقینا امور مربوطه خوب پیش خواهد رفت. آقای سلطانی صبور افزود: ما نیز هر کاری که بتوانیم انجام می دهیم تا در سال آینده شاهد کلنگ زنی این پروژه مهم باشیم.

رشد آموزش عالی؛ یکی از شاخص های چهارگانه توسعه

در ادامه جلسه، دکتر هزاوئی رشد آموزش عالی را یکی از شاخص های چهارگانه توسعه خواند و ضمن تقدیر از فعالیت های مسؤولان و نمایندگان سابق و فعلی شهرستان رزن و رئیس دانشکده در این زمینه، عمده ترین مشکلات توسعه ای این دانشکده را تملک زمین های خریداری شده، شروع ساخت و ساز و فعالیت های عمرانی، افزایش تعداد رشته ها و دانشجویان، کمبود نیرو، استیجاری بودن مکان فعلی و فقدان خوابگاه استاندارد عنوان نمود. مدیر پردیس دانشکده های اقماری دانشگاه بوعلی سینا ضمن درخواست از مسؤولین جهت حضور در بین دانشجویان دانشکده گفت: همه مشکلات با همکاری و اهتمام مسؤولین حل خواهد شد.

بنا بر این گزارش در پایان این جلسه، پیشنهاداتی جهت خریداری ساختمان تأمین اجتماعی شهرستان توسط دانشگاه بوعلی سینا و انتقال کارکنان فعال در ساختمان شماره 2 جهاد کشاورزی شهرستان به این مکان و انتقال موقت محل تشکیل کلاس های دانشجویان دانشکده مدیریت و حسابداری رزن به ساختمان شماره 2 جهاد کشاورزی شهرستان مطرح گردید و حضار ضمن بازدید از محل مذکور، توافق کردند که موضوع توسط نمایندگان دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مدیریت و حسابداری رزن، فرمانداری و جهاد کشاورزی پیگیری گردد. همچنین تصمیماتی نیز جهت تملک زمین های خریداری شده، افزایش تعداد اعضاء هیأت علمی و پرسنل دانشکده و همچنین آغاز تدوین طرح راهبرد و مطالعه فاز صفر پروژه ساختمان دانشکده اتخاذ گردید.