14/10/1391

چهار همکار دانشگاه در سوگ عزیزان

مراسم ترحیم مادر مهندس صادقیان، برادر دکتر مکانیک و پدر آقایان محسن و بهروز ملکی طی روزهای 14 و 15 دی ماه جاری برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مادر مهندس صادقیان مشاور طرح های عمرانی رئیس دانشگاه به رحمت ایزدی پیوست. مراسم ترحیم آن مرحومه روز جمعه 15 دی ماه از ساعت 9 تا 11 صبح در مسجد امامزاده عبدالله(ع) برگزار خواهد شد.

همچنین دکتر مکانیک از اعضاء هیأت علمی دانشکده مهندسی دانشگاه در سوگ برادر خویش به سوگ نشسته است. مراسم ترحیم آن مرحوم نیز از ساعت 9 تا 11 روز جمعه 15 دی ماه در حسینیه بختیاری ها برپا می گردد.

مراسم ترحیم پدر گرامی آقایان محسن و بهروز ملکی از پرسنل دانشگاه نیز روز 5شنبه 14 دی ماه از ساعت 14 تا 16 و روز جمعه از ساعت 10 تا 12 صبح در حسینیه کمری ها واقع در مجیدآباد برگزار خواهد شد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، این مصائب جانسوز را به مهندس صادقیان، دکتر مکانیک و آقایان محسن و بهروز ملکی و سایر بازماندگان تسلیت عرض نموده و برای درگذشتگان، میهمانی بر سر سفره حضرت اباعبدالله(ع) در این ایام را مسألت می نماید.