12/10/1391

تسهیلات ویژه برای خانه دار شدن اعضاء هیأت علمی دانشگاه

تفاهم نامه همکاری مشترک بین بانک مهر اقتصاد استان همدان و دانشگاه بوعلی سینا امروز دوشنبه 11 دی 91 به امضاء طرفین رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این تفاهم نامه در راستای همکاری مشترک بین بانک مهر اقتصاد استان همدان و دانشگاه بوعلی سینا به منظور استفاده بهینه از پتانسیل موجود و ظرفیت ها و توانایی های علمی - اقتصادی دو طرف، به امضاء دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه و آقای نیکوپناه مدیرکل امور شعب بانک مهر اقتصاد رسید. بر این اساس، پرداخت تسهیلات در قالب مشارکت، طرح میعاد و ... به اعضاء هیأت علمی دانشگاه تا سقف یک میلیارد ریال برای هر نفر بدون دریافت وثیقه ملکی و با ضمانت 3 نفر ضامن دارای چک از اعضاء هیأت علمی با رعایت اعتبار سنجی متقاضی، صورت خواهد گرفت.

بهره مند شدن طرفین از ظرفیت های یکدیگر از قبیل توان های فکری، تحقیقاتی، پژوهشی، اعتباری، کتابخانه ای، ارتباطات بین المللی، فضای فیزیکی و ... از دیگر موضوعات این تفاهم نامه است. همچنین به منظور پیشبرد اجرای مفاد این تفاهم نامه، کمیته ای متشکل از 4 نفر(2 نفر از دانشگاه و 2 نفر از بانک) با عنوان کمیته مشترک هماهنگی تشکیل خواهد شد تا در زمینه فعال سازی، نظارت و پیگیری مفاد این تفاهم نامه اقدام نماید.

گفتنی است امور مربوط به تشکیل پرونده برای متقاضیان دریافت تسهیلات مذکور، در دانشگاه انجام خواهد شد و اقساط مربوطه نیز به طور ماهیانه از حقوق دریافت کنندگان تسهیلات، کسر و طی لیست و چک توسط دانشگاه به بانک تحویل خواهد گردید. همچنین مسؤولان دانشگاه و بانک مهر اقتصاد، از پیگیری و مذاکره جهت فراهم شدن پرداخت تسهیلات مشابه به کارکنان دانشگاه خبر دادند.

جزئیات بیشتر در این زمینه، متعاقبا اعلام خواهد شد.