10/10/1391

آخرین مهلت انتخاب واحد مرحله اول دانشجویان میهمان

دانشجویان متقاضی میهمانی در دانشگاه بوعلی سینا که درخواست آنها مورد تأیید قرار گرفته است، جهت انتخاب واحد مرحله اول خود تا ساعت 24 امروز دهم دی ماه جاری فرصت دارند.

بنا به اعلام اداره آموزش کل دانشگاه، اين دانشجويان باید تا ساعت 00/24 مورخ 10/10/1391 به سايت آموزش دانشگاه بوعلي سينا مراجعه و پس از واريز شهريه شبانه(به صورت اينترنتي از طريق عابر بانک عضو شتاب)، نسبت به انتخاب واحد مرحله اول اقدام نمایند. همچنین این دانشجویان باید از ساعت 8 صبح مورخ 12/11/91 تا ساعت 00/24 همین روز، نسبت به انتخاب واحد مرحله دوم خود اقدام نمايند.

گفتنی است کد کاربري شماره دانشجويي و رمز عبور سه رقم آخر شماره دانشجويي مي باشد. اداره آموزش کل دانشگاه از این دسته از دانشجویان خواسته است تا در موعد مقرر نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمايند.

جهت مشاهده لیست کلیک کنید