09/10/1391

تهیه نانوداروهای گیاهی جهت درمان بیماری تب برفکی

درمان بیماری تب برفکی با نانو داروهای گیاهی تهیه شده توسط همکار بازنشسته دانشگاهی، امکان پذیر شد.

سرپرست پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل از موفقیت محققان این مرکز در درمان دام های آلوده به بیماری تب برفکی با استفاده از نانو داروهای گیاهی خبر داد. دکتر آسوری افزود: نانو داروهای گیاهی را آقای اسماعیل قادری عضو هسته فناوری مستقر در مرکز رشد پژوهشکده انیستیتو پاستور شعبه آمل تهیه کرده و مورد تأیید اداره کل دامپزشکی مازندران نیز قرار گرفته است.

به گفته او این موفقیت علمی برای درمان قطعی و اولیه تب برفکی دستاورد بزرگی است که دوره درمان را در مقایسه با داروهای مشابه شیمیایی، کوتاه تر می کند و خطر مرگ دام ها را کاهش می دهد. وی از آزمایش این نانو داروی گیاهی در گاوداری بخش کیاسر شهرستان ساری و مشاهده بهبودی در 37 رأس گاو مبتلا به تب برفکی در کمتر از 40 ساعت خبر داد و افزود: همچنین در دو گله گوسفند در آمل نیز که چند رأس گوسفند مبتلا به این بیماری بودند، درمان مشابه حاصل شد.

گفتنی است آقای اسماعیل قادری از همکاران دانشگاه شاغل در دانشکده شیمی بوده که اخیرا به افتخار بازنشستگی نائل شده است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به آقای قادری تبریک عرض نموده، موفقیت روزافزون وی را در همه عرصه های زندگی آرزومند است.