09/10/1391

ناکام ماندن توطئه ها نتیجه بصیرت مردم است

یادواره شهدای گردان 155 حضرت علی اصغر(ع) لشکر 32 انصار الحسین(ع)، 5شنبه شب(7 دی 91) در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر حداد عادل در این مراسم با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا در کشور به یک سنت تبدیل شده است، گفت: این سنّت مانند رودخانه روان شده و هرگز از یاد نمی رود . نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، ناکام ماندن توطئه های بیگانگان و مزدوران را نتیجه بصیرت مردم دانست و افزود: امروز ایران اسلامی در مقابل آمریکا که در جبهه استکبار است، قرار گرفته و از سوی دیگر می بینیم هر وقت که ایران اسلامی، موفقیت علمی و صنعتی کسب می کند، تمام مسلمانان جهان خوشحال می شوند. وی گفت: همین خون شهدا و برگزاری یادواره برای آنها بود که حماسه 9 دی را به وجود آورد و مردمی که این حماسه را ساختند، تربیت شده مکتب شهدا بودند.

گفتنی است این مراسم با حضور جمعی از مسؤولان استان همدان، ایثارگران، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در مسجد دانشگاه برگزار شد.