06/10/1391

آغاز به کار ششمین دوره هیأت ممیزه دانشگاه

اعضاء ششمین دوره هیأت ممیزه دانشگاه بوعلی سینا، با حضور در مزار شهدای گمنام آرمیده در جوار مسجد بزرگ دانشگاه و ادای احترام به مقام شامخ این شهدای گرانقدر، اولین نشست خود را بعدازظهر 4شنبه 6 دی ماه جاری برگزار کردند.

در این نشست، رئیس دانشگاه با اشاره به حضور اعضاء هیأت در مزار شهدای گمنام گفت: ما هر چه داریم، متعلق به شهداء است و باید قدردان شجاعت و ایثار آنها باشیم و از خدا بخواهیم که جزو رهروان واقعی آنها باشیم. وی ضمن عرض خیرمقدم به اعضاء و تشکر از پذیرش این مسؤولیت حساس و خطیر توسط آنها افزود: شما جزو شاخص ترین و بهترین ها از نظر علمی و مقبولیت و مشروعیت اجتماعی در دانشگاه هستید و حضور شما در در هیأت ممیزه، به ارزیابی هر چه بهتر پرونده های مطروحه در این هیأت کمک خواهد کرد.

دکتر زلفی گل در مورد چگونگی تعیین اعضاء دور ششم هیأت ممیزه دانشگاه، گفت: سعی شد تا از دانشکده های تابعه دانشگاه، متناسب با تعداد اعضاء هیأت علمی و تعداد دارندگان مرتبه های علمی استادی و دانشیاری، در هیأت ممیزه نماینده انتخاب شود و در انتخاب این افراد، تجربه، محبوبیت، مقبولیت عمومی و شناخت کلی بنده مدنظر بود تا بهترین ها انتخاب شوند. وی با تبریک ویژه به افرادی که برای اولین بار به عضویت این هیأت درآمده اند، گفت: تجربه ها باید منتقل شود تا دانشگاه مسیر توسعه را بهتر طی کند.

رئیس دانشگاه با تشکر از مسؤولین قبلی دانشگاه که زمینه تشکیل و استقلال هیأت ممیزه دانشگاه و دیگر پیشرفت های دانشگاه را فراهم نموده اند، کار هیأت ممیزه را بسیار سخت خواند و گفت: اعضاء حق دارند رأی مثبت یا منفی خود را در مورد پرونده های مطروحه ابراز کنند و پیش از آن نیز مباحث جدی در این زمینه صورت خواهند داد و در نهایت، رأی اکثریت اعضاء هیأت ملاک خواهدبود اما باید توجه داشت که عدم ارزیابی صحیح، می تواند باعث ظلم در حق افراد یا دانشگاه شود. وی در پایان از اعضاء هیأت ممیزه دانشگاه در دور ششم خواست تا حضور در جلسات این هیأت را نسبت به امور دیگر در اولویت قرار دهند و نسبت به تشکیل جلسات مربوطه، اهتمام جدی داشته باشند.

در ادامه این جلسه ضمن ارائه گزارش کوتاهی از 5 دوره قبلی فعالیت هیأت ممیزه دانشگاه، دکتر زلفی گل از دبیران و اعضاء پیشین این هیأت تشکر کرد. همچنین اعضاء کمیسیون های تخصصی هیأت ممیزه مشخص شدند و سپس اعضاء به بیان نظرات و دیدگاه های خود در مورد وظائف و مأموریت های هیأت ممیزه دانشگاه پرداختند.