06/10/1391

اعزام کاروان دانشجویی به عتبات عالیات

مراسم بدرقه کاروان 50 نفره دانشجویان دانشگاه های استان همدان، ساعت 9:30 صبح روز 5شنبه 7 دی ماه جاری در محل مسجد بزرگ دانشگاه برگزار می گردد.

مسؤول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا و مسؤول ستاد دانشجویی بازسازی عتبات عالیات در بسیج دانشجویی استان همدان با اعلام این خبر گفت: اعضاء این کاروان شامل 50 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان همدان هستند که 15نفر آنها دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا می باشند. وی افزود: پس از برگزاری مراسم بدرقه، این دانشجویان به طور نمادین از محل مسجد بزرگ دانشگاه تا چهارراه پژوهش پیاده روی خواهند کرد.

به گفته آقای حمزه بیگ این دانشجویان، پس از تشرف به حرم مولای متقیان حضرت امام علی(ع) در نجف اشرف، به مدت سه روز مسیر بین شهرهای مقدس نجف تا کربلا را به صورت پیاده طی خواهند نمود و در آستانه اربعین حسینی، وارد کربلای معلی خواهند شد.