02/10/1391

انتصاب اعضاء دور ششم هیأت ممیزه دانشگاه

احکام انتصاب اعضاء حقیقی دوره ششم هیأت ممیزه دانشگاه بوعلی سینا از سوی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری صادر و ابلاغ شد.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، فعالیت دوره جدید این هیأت از اواخر هفته جاری و با انتخاب اعضاء کمیسیون های تخصصی آغاز خواهد شد. اسامی اعضاء حقیقی هیأت ممیزه دانشگاه در دور جدید عبارت است از آقایان دکتر فرهاد جعفرپور و دکتر علی اصغر سپاهی گرو(از دانشکده علوم پایه)، دکتر عباس افخمی، دکتر حسینعلی زارعی، دکتر اردشیر خزائی و دکتر حسن کی پور(دانشکده شیمی)، دکتر فرامرز فرشته صنیعی، دکتر غلامحسین مجذوبی و دکتر محمد ملکی(دانشکده مهندسی)، دکتر منصور غلامی، دکتر علی اکبر سبزی پرور و دکتر گودرز احمدوند(دانشکده کشاورزی)، دکتر فرزاد ناظم و دکتر مرتضی قائمی(دانشکده ادبیات و علوم انسانی) و دکتر اسد اله نقدی(دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی). همچنین رئیس دانشگاه و معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری دانشگاه نیز به عنوان اعضاء حقوقی در این هیأت عضویت دارند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، به این عزیزان تبریک عرض نموده و برای آنان آرزوی موفقیت دارد.

گفتنی است دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه اعلام کرده اعضاء هیأت علمی متقاضی ارتقاء، می توانند جهت اطلاع از آیین نامه های ارتقاء و اصلاحات آن به سایت اخصاصی هیأت ممیزه دانشگاه به نشانیWWW.HMD.basu.ac.ir مراجعه نمایند.

جهت مشاهده جزئیات بیشتر درباره مرتبه علمی و رشته تخصصی اعضاء کلیک کنید