02/10/1391

یازده نشریه علمی در دانشگاه فعال است

دانشکده های ادبیات و علوم انسانی و اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه دارای بیشترین تعداد مجلات علمی دانشگاه هستند.

بنا به اعلام مرکز نشر دانشگاه، یازده نشریه علمی در دانشکده های تابعه دانشگاه بوعلی سینا منتشر می شوند که از این تعداد 3 عنوان در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، 3 عنوان در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی، 2 عنوان در دانشکده کشاورزی، 2عنوان در دانشکده علوم پایه و 1 عنوان نیز در دانشکده هنر و معماری منتشر می گردند.بر این اساس، نشریات پژوهش های مدیریت ورزشی و علوم حرکتی، پژوهشنامه انقلاب اسلامی و پژوهش های زبانشناسی تطبیقی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی(همگی دارای اعتبار علمی - پژوهشی) و نشریات نهج البلاغه، روانشناسی(هر دو دارای اعتبار علمی - ترویجی) و مطالعات اقتصادی کاربردی در ایران (دارای اعتبار علمی - پژوهشی) در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی منتشر می شوند. همچنین نشریات فناوری های زیستی در کشاورزی(پژوهش کشاورزی) و فن آوری تولیدات گیاهی(هر دو دارای اعتبار علمی - پژوهشی) در دانشکده کشاورزی، یافته های نوین در زمین شناسی کاربردی و رسوب شناسی کاربردی(هر دو دارای اعتبار علمی - پژوهشی)در دانشکده علوم پایه و باستان شناسی(دارای اعتبار علمی - پژوهشی) در دانشکده هنر و معماری فعال می باشند.

گفتنی است اطلاعات بیشتر در این زمینه، از لینک سامانه مدیریت نشریات علمی در وب سایت دانشگاه قابل دریافت می باشد.