02/10/1391

در تبدیل علم به ثروت با مشکل مواجه هستیم

عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: در حوزه تولید علم از پیشرفت خوبی برخورداریم اما در تبدیل آن به ثروت با مشکل مواجه هستیم.

دکتر عباس صمدی با اشاره به اینکه تولید علم و تبدیل آن به ثروت باید در موازنه باشند، افزود: در فرایند تبدیل ایده به محصول، تحقیق و پژوهش در ابتدای کار قرار می گیرد. وی افزود: تحقیق زمانی مهم است که به تجاری سازی تبدیل شود که متأسفانه کشور ما در این مرحله، عقب افتاده است.

رئیس بورس همدان اظهار داشت: دانشجویان نباید به فکر پشت میز نشینی باشند، بلکه از همان ابتدا و در دوران دانشجویی باید به فکر تبدیل ایده به تولید بوده و تیم های پژوهشی تشکیل دهند. وی با بیان اینکه افراد در تیم های پژوهشی مکمل هم هستند، افزود: اقتصاد بدون ایده، هیچ پیشرفتی ندارد و خلاقان امروز، مدیران موفق آینده هستند.