02/10/1391

اعلام اهم فعالیتهای کانون علمی و فرهنگی ایثار

کانون علمی و فرهنگی ایثار، کانونی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه می باشد که فعالیت های مختلفی را برای این دانشجویان انجام داده است.

دبیر این کانون با اعلام مطلب فوق، وظیفه اصلی این کانون را تقویت بنیه علمی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگرو دفاع از حقوق این عزیزان خواند و گفت: شورای مرکزی کانون 8 نفر می باشد و حدود 850 نفر نیز عضو کانون هستند. به گفته وی، اسکان حدود 70 درصد از این دانشجویان در خوابگاه ها با مساعدت آقای اولادیان مدیر سابق امور خوابگاه های دانشگاه، برگزاری کلاس های تخصصی زبان خارجه(انگلیسی- عربی) به تناسب نیاز دانشجویان، برگزاری اردوی بازدید از آسایشگاه جانبازان تهران و برگزاری اردوی تفریحی بندر انزلی، از جمله فعالیت های انجام شده در یک سال اخیر توسط این کانون می باشد. آقای محسن طاهری در پایان با اعلام اینکه محل کار کانون ایثار در خانه فرهنگ دانشگاه می باشد، از کلیه دانشجویان اعم از ایثار و غیرایثارگر دعوت به همکاری نمود. گفتنی است خانم ها دکتر باقری، دکتر اردکانی و آقایان سینا احدیان، مجتبی ذوالفقاری و محمد صالحی دیگر اعضاء شورای مرکزی این کانون می باشند.