28/09/1391

دعوت از دانشگاهیان جهت شرکت در مراسم تشییع شهدای گمنام

دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا با تجمع در مقابل دانشکده علوم پایه، از پیکر پاک دو شهید گمنام استقبال می کنند.

مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام از شهدای هشت سال دفاع مقدس، صبح روز 4 شنبه 29 آذر ماه جاری برگزار می گردد. بنا بر این گزارش، این مراسم از ساعت 9 صبح از میدان امامزاده عبدالله(ع) به سمت دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می گردد و بقایای پیکر پاک این شهیدان سرفراز در سایت این دانشگاه به خاک سپرده خواهد شد.

دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا نیز از ساعت 10:30 صبح با تجمع در مقابل دانشکده علوم پایه، ضمن استقبال از پیکر پاک این شهیدان گمنام، به تشییع کنندگان خواهند پیوست. بنا به اعلام دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، سرویس های نقلیه دانشگاه از ساعت 10:15 از مقابل دانشکده های کشاورزی، هنر و معماری، ادبیات و علوم انسانی، اقتصاد و علوم اجتماعی و مهندسی آماده انتقال علاقمندان به محل استقبال هستند.